Schoolfoto's

Heb je een formulier ontvangen via school met je persoonlijke inlogcode(s)? Klik dan op onderstaande link en je wordt doorverwezen naar de online bestelpagina. Na het invullen van de code(s) worden je foto's zichtbaar samen met alle bestelmogelijkheden. Je bestelling wordt uiterlijk na 14 dagen geleverd.

Vragen? Stuur een mail naar schoolfoto@ansketelaarsfotografie.nl of bel me op 06-27306942.

KLIK HIER VOOR HET BESTELLEN VAN JE SCHOOLFOTO'S : SCHOOLFOTO'S BESTELLEN 

(Mocht je nog foto's van voorgaande jaren willen bestellen, gebruik dan deze link voor uw gekregen inlogcode)

 

meisje.jpg (570 KB)

jongen.jpg (603 KB)

 
AKF_1726.JPG (277 KB)

button schoolfoto's bestellen.png (21 KB)
 

Tips voor een goede schoolfoto

Nerveus voor de schoolfoto’s? Helemaal niet nodig!

Als je net je voorste tand bent verloren of je hebt een paar verdwaalde haren die je niet de goede kant op willen, dat is helemaal niet erg. Je wilt later terug kunnen kijken op een foto die laat zien hoe je er echt uitzag op deze leeftijd. Een paar schattige imperfecties zullen dat niet verpesten.

Draag kleding die lekker zitten en waar je jezelf prettig in voelt. Ben je normaal niet van de jurkjes, draag dit dan op deze dag zeker niet. Blijf jezelf.

Houd je accessoires simpel. Grote oorbellen of kettingen eisen teveel aandacht en dat gaat ten koste van je mooie gezicht en glimlach.

Let op je houding. Ga rechtop zitten of staan. De fotograaf geeft je indien nodig hierover de juiste aanwijzingen.

Kijk voordat je op de foto gaat even in de spiegel of je geen vieze snoet hebt en je kleding nog mooi is. (denk aan kragen en omgeslagen mouwtjes van je shirt) Hier wordt uiteraard wel op gelet.

Om te voorkomen dat je een gedwongen of nep glimlach hebt, zorg dan dat je aan iets denkt wat je vrolijk maakt wanneer de foto wordt genomen. Denk bijvoorbeeld aan; wanneer je met je huisdier speelt of je samen bent met vriend/vriendin. Laat je mooiste ik zien.

Voor heel jonge kinderen kan de schoolfotograaf best intimiderend zijn. Grote lampen, camera en een vreemde tegenover je… Vertel van tevoren wat er gaat gebeuren en wat er van je kleine verwacht wordt.

Mag je broer of zus ook op de foto? Het is aan te raden de outfits op elkaar af te stemmen.

JE BENT MOOI ZOALS JE BENT.  

Kennis maken/aanmelden nieuwe school

Bent u als school benieuwd naar mijn werkwijze en wil je graag meer informatie hierover. Graag kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

groep 56 verkleind-.jpg (667 KB)

meer info? 

info@ansketelaarsfotografie.nl  / 06-27306942