Portfolio

Nieuws

19 januari 2015

Pasfoto's

Vanaf vandaag kun je bij mij ook terecht voor het laten maken van pasfoto's voor officiële documenten. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar wil je er zeker van zijn, dat ik geen opdracht of afspraak heb, mag je me altijd vooraf even bellen.

07 november 2014

Expositie

Samen met een aantal leden van de Creative Photographers Group heb ik mee mogen werken aan een exposite in het Oologsmuseum te Overloon. Een van de foto's is door mij gemaakt en hangt als eyecatcher op formaat 80x120cm in de expositie ruimte. Hoe leuk is het, om nu al de positieve reacties van de bezoekers te mogen ontvangen. Trots op onze groep!

18 oktober 2014

Workshop

Hele interessante en leerzame workshop gevolgd van Frank Doorhof. Daar kan ik weer mee aan de slag!

Gastenboek

Reageer bericht toevoegen

Reactie

close
  • (*) Het e-mailadres wordt niet op de website getoond.
  • Type hier a.u.b. de code die op het plaatje staat. Er zijn alleen kleine letters en cijfers.
  • captcha-plaatje

Geplaatst door Marinet Hoeks op 06 november 2018

Bedankt Ans voor de mooie familiefoto's van een gezellige fotoshoot. Je had leuke ideeen met zo'n grote groep. Het is lastig om de mooiste eruit te zoeken. gr.Fam Habraken.

Geplaatst door Jo Henst op 23 oktober 2017

Vandaag 23-10-2017 pasfoto,s laten maken voor aanvraag paspoort.Kom bij de gemeentebalie leg onze pasfoto,s neer.Wauw wat een geweldige goede foto,s Geen spiegeling van de bril etc.Ans Bedankt. .

Geplaatst door Fabiënne Dickhoff op 26 oktober 2016

Een kleine 2 weken geleden hadden mijn Pup en ik een fotoshoot bij Ans gepland staan. Vandaag waren mijn foto's klaar van het afdrukken en ik kon natuurlijk niet wachten om ze te zien!! Ben direct naar Ans toe gereden, en de foto's WAUW! Ze waren boven mijn verwachtingen! Haarscherp en de kleuren van mijn pup kwamen perfect uit!! Dit was nu net waar andere fotografen erg veel moeite mee had, Ans weet wat ze kan en zal er dan nog een schepje bovenop doen om nog meer uit zichzelf te halen!! Ans heeft geweldig leuke ideeën en gaat deze dan ook meteen uitproberen! Verder is Ans ook erg geduldig! Zodra de hond het even niet meer ziet zitten, mag deze even vrij uit lopen, snuffelen en spelen. Als de hond dan weer concentratie heeft mag ze weer even voor de lens verschijnen! Kortom, wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog eens terug voor nieuwe foto's! Dankjewel voor de fantastische foto's en de super kwaliteit die je leverde!