Portfolio

Nieuws

29 april 2017

Pasfoto's

Graag verzorg ik uw pasfoto's voor officiële documenten. Mocht u buiten kantoortijden langs willen komen, maak dan even een afspraak en anders bent u welkom als het "pasfoto bord" buiten staat.

21 december 2016

Fijne Feestdagen en een Flitsend 2017!

Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor een fantastisch mooi jaar met geweldige momenten die ik heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2017!

01 oktober 2016

Dierendagactie!

Over een paar dagen is het zover. DIERENDAG!  Een mooie kans om uw geliefde huisdier op de foto te laten zetten. Let op! Deze actie geldt voor de gehele maand oktober. Dat wordt een gezellige beestenboel in de studio. (info: zie ook mijn facebookpagina)

Gastenboek

Reageer bericht toevoegen

Reactie

close
  • (*) Het e-mailadres wordt niet op de website getoond.
  • Type hier a.u.b. de code die op het plaatje staat. Er zijn alleen kleine letters en cijfers.
  • captcha-plaatje

Geplaatst door Astrid Jansen op 03 juli 2014

Wauw, wat een dag voor onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Mede dank zij Ans haar persoonlijkheid en geweldige foto's is dit een zeer geslaagde dag geweest. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Ans bedankt voor alles. Gr Fam. de Louwere

Geplaatst door Marlies op 30 april 2014

Een fotoshoot bij Ans gewonnen. Wat een leuke prijs! Ans was heel enthousiast en daardoor ging het foto`s maken erg soepel. Het zijn hele mooie foto`s geworden. Ans bedankt!

Geplaatst door Anke en Jeroen op 13 april 2014

Beter laat dan nooit Ans, maar net onze foto's van ons afscheidsfeest gekeken. Je hebt er voor ons een mooie blijvende herinnering van gemaakt door alle mensen en momenten die voor ons belangrijk waren op een fantastische manier vast te leggen! Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Anke en Jeroen