Portfolio

Nieuws

29 april 2017

Pasfoto's

Graag verzorg ik uw pasfoto's voor officiële documenten. Mocht u buiten kantoortijden langs willen komen, maak dan even een afspraak en anders bent u welkom als het "pasfoto bord" buiten staat.

21 december 2016

Fijne Feestdagen en een Flitsend 2017!

Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor een fantastisch mooi jaar met geweldige momenten die ik heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2017!

01 oktober 2016

Dierendagactie!

Over een paar dagen is het zover. DIERENDAG!  Een mooie kans om uw geliefde huisdier op de foto te laten zetten. Let op! Deze actie geldt voor de gehele maand oktober. Dat wordt een gezellige beestenboel in de studio. (info: zie ook mijn facebookpagina)

Gastenboek

Reageer bericht toevoegen

Reactie

close
  • (*) Het e-mailadres wordt niet op de website getoond.
  • Type hier a.u.b. de code die op het plaatje staat. Er zijn alleen kleine letters en cijfers.
  • captcha-plaatje

Geplaatst door Toos van der Linden en Wendy Kerkhofs op 20 februari 2015

Wendy, woonachtig op Content wonen in Eersel, heel gelukkig gemaakt met je mooie foto\\\'s, als eindresultaat van een dagje metamorfose van de Uitstraling. Super mooi!!!! Dank je wel

Geplaatst door Jeannette Oostdam op 17 oktober 2014

Via de Uitstraling kwamen we met Ans Ketelaars in contact, dit was erg ontspannend en heel fijn dat zij de foto's van ons gemaakt heeft voor het blad. Die waren voor ons erg mooi geworden en we hebben erg veel positieve reacties op gehad. Fijn om met Ans gewerkt te hebben.

Geplaatst door Wilco en Christel op 26 juli 2014

Wij zijn echt heel tevreden over de mooie foto's die je van ons hebt gemaakt! Dankjewel daarvoor! Gr. Wilco en Christel