Bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn werk, want dat mag natuurlijk ook.

Een huwelijk is bijzonder, uniek en voor het leven. Het moet jullie dag worden waar je met volle teugen van kunt genieten en waar je lekker jezelf kunt zijn. Het maakt niet uit of het groots of klein gevierd wordt, als het maar naar jullie wens verloopt. Deze bijzondere dag verdient het om vastgelegd te worden en daar wil ik jullie graag bij helpen.   

 

Mijn werkwijze? Spontaan en ongedwongen. Ik probeer me zo tussen de familie en de gasten te verplaatsen alsof ik opga in de menigte. Zo kan ik de momenten ‘pakken’ die er toe doen. Creatieve beelden vanuit verschillende standpunten en met oog voor detail. Indien mogelijk breng ik mijn collega fotograaf Lilian deze dag mee om me bij te staan. Een extra toevoeging van mij voor jullie, waar je niet extra voor hoeft te betalen. Jullie bruiloft zal een feest worden waar maanden van voorbereiding in heeft gezeten en daar wil je natuurlijk blijvend van kunnen genieten. Daarom bundel ik (met jullie inbreng) de gemaakte beelden van deze dag in een mooi, luxe album, waardoor je nog vaak terug kunt blikken naar de dierbare momenten op jullie huwelijksdag.

Ik hou van duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.  Maak daarom hier vrijblijvend een afspraak voor een offerte op maat.

Graag informeer ik jullie persoonlijk om zo tegemoet te kunnen komen aan jullie wensen en om samen tot een passend eindresultaat te komen.

info@ansketelaarsfotografie.nl  /  06-27306942  

Om jullie alvast een prijsindicatie te geven van mijn tarieven, zal ik hieronder mijn startpakket van 6 uur fotografie voor 1495,-€ uitleggen. Uit ervaring is gebleken, dat binnen deze 6 uur het ‘dag gedeelte’ meestal past. (van eerste ontmoeting bruidspaar tot en met het feliciteren met taart en/of toost moment) Meer of minder uren kunnen worden afgenomen en worden berekend à  125,-€/u.

Het tarief is inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Voorbereidingen, selectie en nabewerking
  • Reistijd en reiskosten, mits deze binnen 50 km vanaf mijn werkplek zijn 
  • Harmonicaboekje met 6 mooie foto’s 10/10 binnen enkele dagen na de bruiloft
  • Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB stick                         aangeleverd
  • Digitaal album 25/25 (meerdere keuze mogelijkheden cover)
  • Luxe bewaarbox