Bedrijfsfotografie

Elke onderneming heeft zijn eigen verhaal waaruit blijkt, dat je ANderS bent dan de rest. Waardoor je onderscheidend bent en opvalt. Bedrijfsfotografie begint volgens mij met een goed gesprek. Om tot de juiste beelden te komen hoor ik graag je verhaal aan, stel vragen en ontvang ik indien nodig een vooropgesteld plan. Je wilt immers dat de sterke punten van je bedrijf goed in beeld komen.

 

In overleg en met oog voor detail breng ik de kracht van jouw dienst of product in beeld. Evenals het enthousiasme van medewerkers of het werkproces. Ik werk graag met mensen. Mijn zakelijke portretten of teamfoto’s zijn sprekend en representatief. De meeste mensen zijn niet gewend om model te staan. Ik stel je op je gemak en neem hiervoor de nodige tijd.

Aan de hand van een concept of moodboard kun je duidelijk inzicht geven. Zo weet ik wat je ideeën zijn en wat eventueel niet. Goede informatie zorgt ervoor, dat we op een lijn zitten wat weer zorgt voor het beste resultaat. Ik ben enthousiast, denk graag mee en heb creatieve ideeën. Mijn beelden zijn bruikbaar voor website, brochure en sociale media. Na de opdracht selecteer en bewerk ik de beste foto’s. Deze mogen rechtenvrij gebruikt worden voor de promotie van je bedrijf.

Meer weten? info@ansketelaarsfotografie.nl  /  06-27306942

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Een bedrijfsreportage kan al vanaf 495,-€ per dagdeel of voor 185,-€ per uur. Het inzetten van mijn drone behoort tegen een meerprijs ook tot de mogelijkheden. Graag maak ik voor u vrijblijvend een offerte op maat.

Maak vanaf het begin duidelijk wat je met de foto’s wil bereiken. Wat is je doel en waar worden ze voor ingezet. Dit kan bijvoorbeeld voor:

  • website
  • Branding
  • Nieuwe klanten aantrekken
  • Personeel werven
  • Nieuwsbrief
  • Vakblad

     

    Neem gerust contact op voor een offerte op maat via info@ansketelaarsfotografie.nl of bel me voor een afspraak op 06-27306942